Svt play dokument utifrån

Dokument utifrån: Raffinerade lögner – SVT Play

Dokument utifrån: Raffinerade lögner | SVT Play

Dokument utifrån: Raffinerade lögner. Amerikansk dokumentärserie från 2022. Spela. Kan bara ses i Sverige. De stora oljebolagen har genom egen forskning …

De stora oljebolagen har genom egen forskning tidigt känt till fossila bränslens påverkan på klimatet. Men i stället för att varna om riskerna har de aktivt spridit missledande information och motarbetat övergången till alternativa energikällor.

Vi vill ge dig en bättre upplevelse – SVT Play

Uppläst undertext | SVT Play

Utveckla och förbättra SVT Play · Anpassa innehåll och funktioner för dig · Tipsa dig om våra program på andra webbplatser.

Uppläst undertext är för dig som har problem med att läsa undertexterna, till exempel på grund av dyslexi eller synnedsättning.

Dokumentär | SVT Play

I Dox hittar du världens bästa filmer om verkligheten. Brännande aktuellt i Dokument utifrån. Kulturdokumentärer i K special och undersökande journalistik i …

Streama dokumentärfilmer och dokumentärserier från Sverige och världen. I Dox hittar du världens bästa filmer om verkligheten. Brännande aktuellt i Dokument utifrån. Kulturdokumentärer i K special och undersökande journalistik i Dokument inifrån.

Dokument utifrån: Hotet mot Ukraina – SVT Play

Dokument utifrån: Hotet mot Ukraina | SVT Play

Ryssland annekterade Krim år 2014 och sedan dess har Ukraina levt under ständigt hot. Kriget mot separatister i Donbass-regionen riskerar att trappas upp.

Ryssland annekterade Krim år 2014 och sedan dess har Ukraina levt under ständigt hot. Kriget mot separatister i Donbass-regionen riskerar att trappas upp. Ryssland mobiliserar längs med Ukrainas gränser och har utfärdat en skarp varning – ett ukrainskt medlemskap i NATO är oacceptabelt. Vad kommer att hända med Ukraina och vilket stöd kan landets oerfarna president Volodymyr Zelenskyj förvänta sig från omvärlden? En exklusiv intervju med president Zelenskyj och röster från politiker och journalister i både Europa och USA ger en fördjupad bild av Ukrainas nyckelroll i Europas framtid.

Dokument utifrån: Azerbajdzjan och kaviardiplomatin – SVT Play

Dokument utifrån: Azerbajdzjan och kaviardiplomatin | SVT Play

Historien om hur auktoritära regimer tvättar bort bilden av maktmissbruk, förtryck och politiska fångar.

Dokument utifrån: Guldets mörka sida – SVT Play

Dokument utifrån: Guldets mörka sida | SVT Play

Efterfrågan på guld har aldrig varit större. Men i den nya guldrushens kölvatten växer problemen: miljöförstöring, smuggling, pengatvätt och exploatering av …

Efterfrågan på guld har aldrig varit större. Men i den nya guldrushens kölvatten växer problemen: miljöförstöring, smuggling, pengatvätt och exploatering av de fattiga. Vilket pris är vi beredda att betala för allt guld som glimmar?

Dokument utifrån: Det var en gång ett Irak – SVT Play

Dokument utifrån: Det var en gång ett Irak | SVT Play

Unika intervjuer med vanliga irakier, journalister och soldater som ger en ny bild av invasionen av Irak och kriget som följde.

Unika intervjuer med vanliga irakier, journalister och soldater som ger en ny bild av invasionen av Irak och kriget som följde. Med hjälp av personliga arkivbilder och vittnesmål kommer krigets verklighet och livet under IS skräckvälde närmare än någonsin. Brittisk dokumentärserie från 2019 av James Bluemel.

Dokument utifrån: USA och misslyckandet i Afghanistan

Dokument utifrån: USA och misslyckandet i Afghanistan | SVT Play

Utveckla och förbättra SVT Play; Anpassa innehåll och funktioner för dig; Tipsa dig om våra program på andra webbplatser. Vissa cookies kommer från …

USA spenderade nästan 1 biljon dollar, tiotusen miljarder kronor, under det tjugo år långa kriget mot talibanerna. Den blodiga konflikten orsakade stort lidande. Ändå tvingades USA under kaotiska former lämna över landet till fienden i augusti 2021. Vilka misstag gjorde USA under sin tid i Afghanistan, som ledde till att kriget blev ett av USA:s största utrikespolitiska misslyckanden?

Dokument utifrån: Kina och uigurernas tragedi – SVT Play

Dokument utifrån: Kina och uigurernas tragedi | SVT Play

Den uiguriska minoriteten i västra Kina utsätts för ett systematiskt förtryck. Uigurerna beskylls för att vara terrorister och minst en miljon uigurer är …

Den uiguriska minoriteten i västra Kina utsätts för ett systematiskt förtryck. Uigurerna beskylls för att vara terrorister och minst en miljon uigurer är internerade i så kallade omskolningsläger. De utsätts för slavarbete, tortyr och massterilisering. Den kinesiska regimen verkar vilja utplåna uigurernas religion, språk och kultur.

Keywords: svt play dokument utifrån, svt dokument utifrån, dokument utifrån svt