Kom och köp svt barn

Kom och köp | SVT Barn

Trailer: Kom och köp allmän … Vilma fick en stroke – nu är hon fyra i världen i sin gren. Mer ljus varje dag! Så säger barn från USA om Superbowl!

Välkommen till affären där vad som helst kan hända. Här jobbar affärsinnehavaren David Sundin tillsammans med sina femåriga kollegor. Deras viktigaste u…

Kom och köp | SVT Play

Kom och köp – Sömntutan | SVT Barn

Kom och köp – Sömntutan. Dolly, Harald och David får besök av en väldigt trött kund som desperat måste få hjälp att hålla sig vaken.

Dolly, Harald och David får besök av en väldigt trött kund som desperat måste få hjälp att hålla sig vaken. När kunden ändå somnar och sen blir besviken…

SVT – Kom och köp – Delta Studios

Kom och köp | SVT Play

Kom och köp. Humorprogram för barn i åldern 3-6 år. SpelaSpela trailer. Kan bara ses i Sverige. Välkommen till affären där vad som helst kan hända.

Välkommen till affären där vad som helst kan hända. Här jobbar affärsinnehavaren David Sundin tillsammans med sina femåriga kollegor. Deras viktigaste uppgift är att alla kunder lämnar affären nöjda – för om dom blir missnöjda så kanske dom trycker på den röda knappen! Om dom däremot är nöjda med den service dom får så trycker dom på den gröna knappen så att det blir dans och fest i affären.

Kom och köp | TV.nu

SVT – Kom och köp – Delta Studios

“Kom och Köp” är ett humorprogram för barn i åldrarna 3-6 år. Programmets första två säsonger sändes på SVT Barn våren och hösten 2021.

Delta Studios levererar TV-serie: Kom och köp till SVT. Deltas roll: Produktionsbolag.

SVT Barn – YouTube

Kom och köp | TV.nu

2021. Sverige. BarnprogramKomediUnderhållning. 3. 1 … Välkommen till affären där vad som helst kan hända. Här jobbar affärsinnehavaren David Sundin tillsammans …

Välkommen till affären där vad som helst kan hända. Här jobbar affärsinnehavaren David Sundin tillsammans med sina femåriga kollegor. Deras viktigaste uppgift är att alla kunder lämnar affären nöjda – för om dom blir missnöjda så kanske dom trycker på den röda knappen. Om dom däremot är nöjda med den service dom får så trycker dom på den gröna knappen så att det blir dans och fest i affären.

Barn 5-6 år sökes till KOM OCH KÖP på SVT Barnkanalen

Kolla in mer från SvtBarn ☞ https://www.svt.se/barnkanalen/ Svtplay … Våra roligaste klipp från www.svt.se/barn finns på Youtube! … Kom och Köp.

SAKER JAG GJORT – David Sundin

Barn 5-6 år sökes till KOM OCH KÖP på SVT Barnkanalen

Rollsättare söker Skådespelare (även Statist, Modell och Person) i spelåldern 5-6 år till KOM OCH KÖP på SVT Barnkanalen i Stockholm (Sverige).

SAKER JAG GJORT — David Sundin

Sketcher för Melodifestivalen 2015 (SVT), Barncancergalan – Det Svenska Humorpriset 2015+2017 … Kom och köp!, 2021 + 2022 (Delta Studios / SVT Barn)

Lite olika saker jag gjort/gör:

Keywords: kom och köp svt barn