Google chromebook

Google Chromebooks – Laptops, löstagbara enheter och …

Google Chromebooks – Laptops, löstagbara enheter och surfplattor

Chromebook är laptops, surfplattor och löstagbara enheter som körs med ChromeOS – operativsystemet som är snabbt, smart och säkert.

Chromebook – med det bästa från Google – Elgiganten

Chromebook är bärbara datorer som bygger på Chrome OS, ett operativsystem utvecklat av Google. Chromebook-datorer är perfekt för dig som behöver köpa en …

Chromebook – NetOnNet

Hitta Chromebooks för elever, lärare och skolor baserat på utbildningsbehov och budget. … En öppen Chromebook som visar Googles sökfält.

Så funkar Googles Chromebook – fem vanliga frågor

Så funkar Googles Chromebook – fem vanliga frågor – PC för Alla

När du hanterar ditt barns Google-konto med Family Link kan du låta barnet logga in på vissa av Googles tjänster på sin Chromebook.

Windows 10 är inget måste. Allt fler användare går över till Chromebook – en billig bärbar dator som är helt byggt kring Googles tjänster. Så här funkar den.

Chromebook – de bästa datorerna med Googles Chrome OS

Webhallen.com

Som med andra open source-projekt, kan utvecklare modifiera koden från Chromium OS och bygga sina egna versioner, medan Chrome OS endast stöds av Google och …

Utforska Chromebooks för skolor – Google for Education

Förvandla skolan med Chromebooks i undervisningen. Hitta Chromebooks för elever, lärare och skolor baserat på utbildningsbehov och budget.

Hantera ditt barns konto på Chromebook – Google Support

Hantera ditt barns konto på Chromebook – Google For Families Hjälp

När du hanterar ditt barns Google-konto med Family Link kan du låta barnet logga in på vissa av Googles tjänster på sin Chromebook. Med Family Link-appen kan du även välja vilka webbplatser dit

Chrome OS – Wikipedia

Chrome OS – Wikipedia

Keywords: google chromebook, google dator, google chrome dator, google laptop, google chrome laptop